View Single Post
Staro 27.01.2006., 01:22   #10
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Evo ja sam čuo te Z3 u frenda i nisu ništa senzacionalno!
Mislim: za te novce jako dobra stvar, dobit češ dosta basa, ugodan zvuk koji češ moč dosta glasno slušat bez distorzije!

Logitech 2300 imaju THX certifikat, eto to bi ti trebalo govorit nešto o zvuku u filmovima, ubiti taj THX certifikat nije ništa ekstra, barem meni, eto piše na njima koda ne piše, ali ovi zvučnici za filmove su stvarno DRAMA, jer im ne fali snage tako da češ potres i ostala čudesa čut i na 40% snage, a i vokali su dosta čujni!
Za muziku isto jako dobar zvuk bassa, jedino bi volio da su srednji mekaniji i izraženiji!
Tu manu sam im primjetio nakon što sam spojio JBL Creature, i JBL Invader!
Naime, prije sam imao JBL Invader oko 6 mj. i eto nažalost sam ih prodao frendu, mislio sam da su ovi logitechovi bolji, a ubiti tad sam i tražio sirovu snagu!
Ja bi volio ponovo nabavit te Invadere, imali su jako ugodan zvuk, bass je bio jak i udaran, sredniji kakve ja nikad nisam čuo na računalnim zvučnicima, i visoki jako dobri i čisti, a dosta su i glasni bez distorzije, na 75% bi svirali bez imalo distorzije, ali a 65% je več bilo dosta glasno i nije im nimalo falilo snage premda nisu niš ektremno jaki, bass 32, sateliti po 12!

Altec Lansing MX5021, ti su i meni upali u oko ali sateliti mi nekako prejeftino izgledaju!
Kolika im se kreče cijena????
Kakvi su altec-lansing-fx6021, oni mi ozbiljnije izgledaju ali neđe sam prčitao da im fali snage u bassu pa im nisam previše vremena posvetio tražeči ih itd!

Sad najviše ciljam na Bose Companio 3MM-ali su mi malo preskupi, ali eto, ono što je dobro nije jeftino, kozna što če na kraju ispast, možda i kupim ove Creature!
kresimirSM je offline   Reply With Quote