View Single Post
Staro 21.12.2020., 15:33   #1512
cic
Premium

cic's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Ja sam koristio kao svoja zadnja 3 telefona ovako : Galaxy s9 plus, Xiaomi Mix 2s i Realme X2 pro. Mogu reci da su svi ti telefoni HW natovareni do ibera ali im je software problematican ( samsung je bio sam pun bloata i battery life je bio cuclan bez obzira sta god probao, bat management je poop ). Sada sam preselio sebe i curu na Pixel 4a i prezadovoljni smo. Nije brzi od moja zadnja 2 telefona ali je zato battery life, stabilnost, software i kamera zivi sex. Jedino mi jako fali od Realme x2 pro 55W punjenje i brzina samog procesora. Kada slikam ili snimam nesto na 4a bas se jos vidi da obraduje fotku ali to nikako nije problem, jedino se bas vidi taj proces obrade kada se ude u galeriju. Uzeo bi jaci pixel ali samo je 4a manja verzija pixela koja mi pase. Preporod je preseliti se na nesto manjih dimenzija nakon svih lopata koje sam koristio zadnjih par godina. Ugl Pixel 4a je prva liga ako se kupi za 300-330 EU.
Pixel 4a i Pixel 5 su istih dimenzija, jedino ako te muči razlika od 300-ak eura.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
cic je online   Reply With Quote