View Single Post
Staro 21.12.2020., 13:57   #2357
beli14
Premium
Moj komp
 
beli14's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Lokacija: Gotham City
Postovi: 511
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
Postovani,

ispricavam se na neugodnom iskustvu, molim samo da napisete broj racuna kako bi provjerili jer memorije testiramo mi u nasem servisu i to je uglavnom gotovo u 24 sata pa da mozemo istraziti slucaj jer ne znamo tko i zasto je rekao da se memorija negdje salje salje a morali su je oni provjeriti
Mogu napisati broj računa, ali ne vidim razlog?
Pa problem je riješen u subotu. Vratio sam memoriju, i doplatio za HX Fury CL16 3200MHz koja radi dobro. Meni ionako ništa osim zamjene/povrata ne bi odgovaralo jer idemo u lockdown, a ne želim biti bez PC-a.
Ako i dalje želite, pošaljem broj računa.


Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Koliko sam shvatio ti si naručio i platio unaprijed ploču i memoriju? U tom slučaju mi nije jasno da ljudima i dalje nisu jasna njihova prava. Znači imaš pravo u roku od 14 dana bez ikakvog objašnjenja vratiti robu. Znači ako memorija ne boota fino im vratiš i napišeš raskid ugovora i čekaš povrat love. Ako ne sjedne lova ide prijava. Prosto ko pasulj.
Meni stvarno ljudi nisu jasni. I kakvo uzimanje artikala bez točnog računa. Što nitko ne čita iskustva sa dotičnom trgovinom? Pa garancija je upitna i sa pravim računim
To je djelomično točno. Naručio i platio, ali kad sam došao po robu došlo je do neke greške pa nisu imali memoriju koju sam naručio. Ponudili su mi tu drugu memoriju za koju se ispostavilo da je neispravna (memtest nisam vrtio jer ionako nisam mogao dobiti boot na bilo kojoj drugoj brzini osim AUTO - 2133MHz, čak ni manual 2133MHz nije radilo). Ja sam tu drugu memoriju prihvatio jer je gotovo ista po specifikacijama kao što je bila i ona koju sam naručio online. I onda je tu nastao problem s računom.

Ponavljam, ja nisam došao u Protis s ciljem da vratim memoriju. Tražio sam zamjenu i za to su mi rekli da nije moguće i da memorija mora na servis u Njemačku. Nakon 5 minuta su mi odobrili zamjenu, pa sam uzeo HX Fury jer nisu imali druge identične. Meni je memorija trebala odmah pa bilo kakvo naručivanje i čekanje mi nije bilo opcija. Stoga, nisam ni forsirao povrat love, samo sam pitao ako mogu dobiti povrat. Odgovor je bio negativan.
beli14 je offline   Reply With Quote