Citiraj:
Autor Mommistake
Ja ne znam, ali imam feeling da su svi "ugodno iznenađeni" s 40-60FPSa u FHD-u sve češće zadnje vrijeme.
Meni je to ispod svih granica "ugodnog".
Ja sam baš razočaran s performansama igre. Očekivao sam u gradu bar 80FPS-a u FHD-u (i shodno tome, oko 60 u 1440p) s 1080Ti. Ide to lagano na bolje i vidi se da ima mjesta poboljšanjima, ali sam baš razočaran.
|
Čini mi se da je ovaj novi update maaalo zagladio igru. Nažalost još uvijek mi dipne ispod 60 u vožnji.
Igram 1080p, postavke low, jel to moguće da je GTX 1080 Ti tako brzo ostarila?
Možda me proc guši... makar po task manageru nije ni blizu 100%
A ovo za savegame tek sada saznao

Boca pivi i burgera ima na svakom ćošku, skupljam ćikove po cesti radi craftanja i sad mi kažu da ću možda izgubiti progress. Kad dođem doma baš ću provjeriti koliko mi je save file velik.
Vizualne glitcheve trpim, loš AI također, low fps još nekako, hex editiranje ću progutat jer sam koliko toliko informatički potkovan pa to znam napraviti, ali ovo je za refund.
Kamo idu ova vrememena, dao brdo para za konfu da "budem miran" neko vrijeme, nije prošlo 3 godine već sam na granici igrivosti.
A sad mi se ne igra niš drugo jer mi se sviđa priča i općenito CP svijet. Taman su praznici pa je veliko razočaranje mnogima koji su htjeli odigrati, pogotovo ekipa sa konzolama, jer je PC verzija barem igriva.
Nadam se da će kao i sa witcherom, kroz vrijeme, popeglati sve bugove te dodati još contenta u budućnosti.
PS
Gledam kako im stock pada, sav hype od ove godine se fino ispuhao u tjedan dana.
Moje mišljenje je da su manageri htjeli ugrabiti "holiday season" lovu i dobre bonuse za kraj godine pa su napravili to što su napravili.
Niti jedan dev koji je probao igrati sigurno nije rekao da je igra gotova.