View Single Post
Staro 20.12.2020., 17:49   #200
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Ja nikad nisam razumio to rađenje računa negdje gdje nisi s fejk adresom niti ikad hoću. Jasno je kao dan da je to protivno TOS-u već sad, i što da sad odjednom još postrože kontrolu i krenu to jače nadzirati? Da izgubim desetke kupljenih igara i platplatu bezveze? Ajde neka druga zemlja EU još, ista smo ekonomska zajednica, ali muljati bezveze mi nema smisla.

Evo, dosad nisu ni banali one koji muljaju s računima i slično, pa su odjednom počeli ove koji su stavili više računa na konzolu. Ovo je još gore od toga jer ovo je muljanje s porezom gdje varaš EU, US i Sony i samo je pitanje kad će netko dobiti po prstima za to i ta opcija se zatvoriti. A onda će odjednom bit pun Reddit, forum i FaceBook postova “Please help, I move from US to EU and now Sony unfairily banned my account!!!” 100% sam siguran da će sad u idućih godinu, dvije dana na red doći oni muljatori s fejk računima koji ih prodaju preko eBaya i drugdje s jednom igrom i onda dalje nekome, svaki put prijaviš račun s jednom igrom i op, kao da Sony to ne može vidjet.
Exomaniac je offline   Reply With Quote