Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT
Koji monitor imaš?
Imaš kakvu preporuku za optimalne postavke PS4 Pro i monitora na 1440p rezi da se smanji blur i da ima što bolje performanse?
Trenutno isprobavam AOC Q3279VWFD8 koji je 1440p i Gran Turismo Sport mi ne izgleda najbolje. Monitor imam dosta kratko pa nisam stigao sve isprobat i svaki savjet dobro dođe.
Općenito tražim monitor 27-32" koji bi bio za gaming na PS4 Pro (99% vremena bi se vozile vožnje tipa GT Sport, Assetto Corsa). Imam držač monitora kojim mogu regulirat udaljenost između monitora i mene.
Većinu vremena bi monitor bio spojen na laptop i tu ok sve izgleda ali PS4 kombinacija mi je čudna.
Sa AOC 27G2U (IPS, 1080) bi se trebali smanjit problemi sa blurom?
Ima koji bolji monitor do 2.200 kn da optimalno radi sa PS4 Pro ?
|
Imam Lenovo Y27Q-20. AOC Q3279VWFD8, iako brutalan monitor za te pare, na PS4 ima dva problema. Uz to što ne prima 4K signal, pa ne može downscaleati na 1440p, nema ni baš visok PPI, pa možeš primijetiti zrnatost ako ne sjediš dosta udaljen. Mislim da nemaš što puno za napraviti, jedino se poigrati sa razinom overdrivea (AMA Low, Premium ili kako već).
A što se preporuke tiče, nažalost ne pratim monitore otkad sam uzeo svoga. Jedino ti mogu napomenuti da ako budeš uzimao 1440p provjeriš prima li monitor 4K signal. A ako ti ne treba 4K downscaling jer želiš igrati na većem fps-u, možda možeš dobiti malo bolju kvalitetu slike sa 1080p panelom neovisno o veličini.
Možda kolega Blue Spirit uleti sa konkretnom preporukom