Prvi dojmovi za Tronic punjač iz Lidla.
Stavio dvije Panasonic AA eneloop pro od 2500 mAh, pokazalo prvo da su na 60%, upalila se odmah crvena lampica i krenulo punjenje, jako brzo je došlo do 90% i onda je tu stajalo oko 15-20 min do pune napunjenosti, tako da bih rekao da je punjaču trebalo oko 30 min za ove dvije da ih potpuno napuni. Stavio Vartu AAA od 800 mAh, mislim da je bila pri kraju jer je pisalo 0%, i nju je kroz niti pola sata napunilo do 100%. Kad punjenje završi upali se zelena ledica. Zasad mi se čini da jako brzo puni i da je potpuno jednostavan za korištenje. Malo je kompaktnijih dimenzija, ali može primiti veliku količinu baterija. Za te novce i garanciju je sasvim ok, ako se pokaže pouzdan. Napredak u odnosu na nepametni Sanyo NC-MQN04E kojeg je trebalo ostaviti preko noći da mi napuni bateriju, sa tim da nikad kod njega nisi znao na koliko je posto baterija napunjena, već po nekom svom izračunu. Imam mali usb punjač Sanyo NC-MDU01 koji stane u džep, puni po 2XAA i 2XAAA, polupametan je, blica plava ledica za vrijeme punjena i prestane blicati kad je punjenje gotovo. Njega ću koristiti kad negdje budem išao od kuće za svaki slučaj ako bude potrebno.
Hvala panoramixu na preporuci.