Citiraj:
Autor OuttaControl
Nop accepted by last mile carrier znaci da je doslo u tursku, belgiju nizozemsku il tako nesto i onda ugl. dobiješ novi tracking broj.
|
Citiraj:
Autor 2XO
Nope, u većini slučajeva kad tako piše paket je još u NL/BE.
*Uh već me preduhitrio kolega gore dok sam editirao quote
Ali da doći će paketi, jednom kad stvarno dođu do nas odnosno kada ih se može pratiti preko Pošte onda brzo ide.
|
Hvala momci. OK, pošto je išlo preko PostNL i sad je došlo u EU, mogu više manje biti siguran da ću i stvarno dobiti paket, kad tad?
Citiraj:
Autor cic
I to se dešava da daju tracking koji se može pratiti na stranici pošte, i to onda daju tracking koji su već koristili, ili lupe bezveze neki koji je otišao za hr. Ne znam kak je to moguće, ali kod Kineza je sve moguće.
Ali sve manje imam posla s njima. Ove godine sam samo dva itema naručio iz Kine za sebe, ostalo ne računam kaj je bilo za frendove i starce. Em se predugo čeka, em muljaju na sve strane. Trenutno nema smisla i sve manje živaca imam da se natežem s njima. Eventualno ako je poslano preko Nizozemske, ajd to stiže u roku mj dana. Baš su mi tri jučer stigla u ZG tak da je to sutra/preksutra kod mene
|
OK, good news znači ako ide preko NL, sjećam se da sam odabrao "bolji" shipping baš zbog problema koji budu s kineskom poštom, znači možemo reći da je dostava paketa s Ali-ja i dalje pouzdana, ako se plati malo skuplji shipping.
To mi nije bad, jer sam i dalje dobio iteme po 50-70% nižim cijenama nego ovdje.