View Single Post
Staro 19.12.2020., 20:42   #7000
Dino57
Premium
Moj komp

Dino57's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Po meni nekakav flagship mora imati bar 8 GB RAM-a (Apple izuzimam ), posebno ako ga misliš dugo zadržati. Android je u novijim verzijama jako gladan RAM-a. Nekad sam mislio da je nepotrebno trpati puno RAM-a, ali sad to više nije tako. Isprobavam stalno sve i svašta i vidim koliko Google opterećuje novije verzije Androida.
Čak i Pixel 5 ima 8 GB RAM-a, a znamo koliko su uvijek škrtarili.

F2 Pro je najbolje što se može kupiti ispod 3000kn u trgovini, ali Xiaomi je možda najagresivnioji kod korištenja RAM-a, pa bi bilo dobro ga isprobati, ako si zahtjevan korisnik.
Nemogu baš reći da sam neki ekstra zahtjevan korisnik,najviše koristim standardne stvari tj viber,whats app,messenger,bankarstvo i po potrebi koja aplikacija zatreba ili mi se svidi,čujem od nekoga i sl.
Htio bi uzeti dovoljno dobar mob na duži period jer nisam sklon mijenjanju i eksperimentiranju,no što više gledam to je gore,znam da negdje moram biti zakinut,samo je pitanje hoće li to biti ekran,memorija ili nešto treće. Interne memorije i Rama znam da je uvijek poželjno što više no taj faktor dosta povisi cijenu.
Dino57 je offline   Reply With Quote