View Single Post
Staro 19.12.2020., 20:24   #6998
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Dino57 Pregled postova
Navikao sam na super amoled koji mi je na već prastarom Samsungu S5 pa kontam da bi bilo dobro zadržati se na tome,taj Samsung ima snapdragon čipset pa sam zato i uzeo u obzir pošto sam čitao da je samsungov exynos uglavnom lošiji. Slažem se u vezi Mi 10T Pro,ne sviđa se ni meni baš ta prednja kamera što stvara rupu u ekranu a i nije amoled ekran.
Izgleda da je poco f2 Pro mi trenutno prva opcija jedino što mi je malo preskupa varijanta 8GB/256GB ali s druge strane 6/128 je isto svasvim ok opcija i nekakav standardni minimum za telefone tog ranga.
Po meni nekakav flagship mora imati bar 8 GB RAM-a (Apple izuzimam ), posebno ako ga misliš dugo zadržati. Android je u novijim verzijama jako gladan RAM-a. Nekad sam mislio da je nepotrebno trpati puno RAM-a, ali sad to više nije tako. Isprobavam stalno sve i svašta i vidim koliko Google opterećuje novije verzije Androida.
Čak i Pixel 5 ima 8 GB RAM-a, a znamo koliko su uvijek škrtarili.

F2 Pro je najbolje što se može kupiti ispod 3000kn u trgovini, ali Xiaomi je možda najagresivniji kod korištenja RAM-a, pa bi bilo dobro ga isprobati, ako si zahtjevan korisnik.

Zadnje izmijenjeno od: locks. 19.12.2020. u 21:06.
locks je offline   Reply With Quote