View Single Post
Staro 19.12.2020., 13:55   #15707
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Jedno pitanjce. Zanima me radi li automatski šaltanje na Grundigu sa HDMI nekakvog playera na Youtube cast/mirror screen. Imam IPTV mag player nastiman vec za rad i on bi bio default uređaj čim upaim TV ali kad recimo želim s moba prebacit YT na TV da automatski prebaci pa se vrati na HDMi kad zavrsim. Moze li to netko isprobat sa firestickom recimo ili bilo cime?
Evo isprobao sam scenarij s Odroidom C2 (CoreElec) koji stalno radi i ugasenim TV-om.

Slanje neke komande na Odroid (npr. preko tipkovnice) pali odmah i TV te prebacuje na HDMI koji ga je probudio iz standbya.
Castanje YT-a s moba pokrece YT aplikaciju na TV-u koja bude aktivna dok god se na mobu ne prekinem castanje. Nakon toga se TV prebacuje na onaj izvor koji je bio aktivan prije pokretanja YT-a.

Citiraj:
Autor Redline Pregled postova
Čisto da javim da mogu provjeriti i ostali 'grundigovci', ispada da ovaj moj HDMI1 port baš i nije sasvim 2.0
Problem nastaje kad radi na 4k @60fps a kad je na 30fps sve je ok.
Sad sam isao dodatno provjeriti i ispada da kod mene HDMI1 uopce ne radi. Probao na dva kabla i vise uredaja, ne prepoznaje signal. Odmah na pocetku sam updateao na zadnji firmware

Zadnje izmijenjeno od: daki. 19.12.2020. u 15:02.
daki je offline   Reply With Quote