View Single Post
Staro 19.12.2020., 08:50   #3288
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
ova moja gainwardica ne ide preko 1900 rpma na stock postavkama i zabetoniranih 69 stupnjeva, otvorena bočna stranica. nije baš tiha ali nije ni pre glasna. Prethodna 1070 palit game rock je radila na 1200 rpma, i to je skoro ko pasivno.
To je onda cca isto kao i ova moja.
Samo ja imam zatvoreno kućište koje se nalazi u malom skučenom prostoru, gornji dio grafe je cca 1cm od kulera od proca, pa se zahukta na tih 2,3k i ode u furmarku do 76 stupnjeva.

Sada samo pokušavam upogonit afterburner da mi sam podesi te klokove kada se win startataju...sve radim po uputama, ali neide. Koliko vidim grafa standardno koristi cca 1V.

EDIT: OK, 1905mhz mi nije bilo stabilno(bio samo probao 2-3 min da li vrti furmark). 1890mhz je prošlo 40ak min furmarka, i memu sam digao na max 8,2ghz, temperatura 4-5 stupnjeva niža, potrošnja manja cca 30-ak W, a vidio sam da stock boosta do max 1950, tako da mislim da nisam niš izgubio. Što se tiče afterbunera na startupu, bilo je do Palitovog bloatwarea, i da, može se ugasiti led ali ne trajno, čim se komp restarta, sve se zeleni u kućištu.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 19.12.2020. u 10:41.
Disco je offline   Reply With Quote