View Single Post
Staro 18.12.2020., 23:31   #1029
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Bas mi nesto prodje kroz glavu. Pa sada u Skeduria Ferrari nema ni jedan WDC.
Jako mi se to svida, CL je sposoban, iako nagao, ali to je valjda zbog bolida bilo ovu sezonu, a CS, jako navijam za njega. Strasan lik.. Navijam i za Maxa i Pereza, kao i za Lewisa i Botaru. Sve su to dobri vozaci. Jedva cekam Russela u Mercu. Tako pozitivan lik, bas djeluje pristupacno. Norris, kapa do poda, wow. Veselim se i Ricardu, ako napokon bude McLaren kako spada. E sad rozi lopovi... bar ne budu rozi vise. Navijam za Vettela. Bas me zanima Alonso sto ce i kako. Ova kovid sezona ni za koga nije dobra, posebno za ove slabe momcadi. ne vjerujem da mozemo ocekivati puno od Saubera i Wiliamsa. Kimi je takva frajercina to je cudo hahah.
Alfa Tauri ce vjerojatno dobiti minimum. Zao mi Hulka sto nece voziti, al jbga. puno je tu politike i ogromne pare.

Evo da me pitate za koga navijam. Rekao bi za te decke. To je toliko kompleksan sport. Ostanem paf kad razmisljam o tome. uzmem svoj g29 i jedva odvezam krug i onda si mislim, pa jebo te gle sta oni rade. imaju svi moj naklon. Pa cak i Stroll i Latifi. A da ne spominjem ovo sto je Roman prosao... tresao sam se dok nisam vidio sliku da je ziv. Tako tehnicki navjerojatan sport. Kakvi su to inzenjeri sto to sklapaju. Meni je to cudo. i onda ti to sklepano vozis. uz sva pravila svu fiziku i sve ostalo. zato mi je taj sport fascinantan.
Mihael je offline