Jel taj revolut isto što i web prepaid kartica u OTP banci?
Koristim PayPal dugi niz godina, povezan sa VISA tekućom karticom. Račun na paypalu mi je u dolarima. Shvatio sam da su sad opet mijenjali ovo da oni vrše konverziju umjesto banke, "lijepo" od njih!
Uglavnom, pitanja su:
- Mogu li povezati paypal sa web prepaid karticom, pa onda sa nje preko mobilnog bankarstva prebacivat novce na tekući račun. Ima li to kakvog smisla, ili mi dođe na isto kao prebacivanje s paypala direkt na tekući?
- Pošto mi je račun u dolarima, sjećam se da sam dolare uvijek mogao prebacivati na karticu, ali jednom sam primio određen iznos u eurima koji nisam mogao prebaciti, već samo koristiti za internet kupnju. Svakako mi odgovaraju dolari jer uglavnom imam posla s Amerima. Zna li tko što više o tome? Ako npr, opet dobijem svotu u eurima, može li se ona kako konvertirati u dolare, umjesto da stoji sa strane na paypalu i služi samo za trošenje?
- Kako vidite, nisam toliko upućen u njihovu politiku, ali stvarno se često služim Paypalom pa u slučaju da imate dobar savjet oko korištenja, slobodno podijelite.