View Single Post
Staro 18.12.2020., 16:19   #31
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp
 
TheProfiler's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb, oko centra...
Postovi: 1,640
I ja sam ga škicao u Mall.hr ali nisam imao love tad ffs, a odonda nije na akciji. Dosadilo mi čekat pa uzeo u Linksu za 500 ćuna jbg. Ali tri koplja je bolji od mog priješnjeg PDP XBox one kontrolera.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Glupo mi je pitati, ali nikako da napises jesi li ista konkretnije pokusavao, koja verzija winsa 10 (broj verzije, standardni, modificirani, ocisceni od svega)? Koji tocno gamepad si uzeo, model 1708 ili noviji sa share tipkom (ispod baterije ti pise model)? Pojavi li se uopce adapter u device manageru kad ga ustekas, neki upitnik ili sl? Jesi probao na bilo kojem drugom win 10 kompu?

Jesi probao guglati?
https://www.pcerror-fix.com/fix-xbox...or-not-working

Ajde ajde, daj malo vise truda pa cemo mu stati na kraj i valjda skuziti sto ga zeza
Win 10 pro, ništa modificirano, ver. 19042, sidam uvijek zadnje updateove. Kontroler je 1708 model, a nemam baš pristup trenutno nijednom drugom kompu da isprobam. guglao sve i svašta ali ništa baš nije pomoglo, velim, kad upiknem BT dongle čuje se onaj widows zvuk ali dalje ništa i ne mogu opće u Widowsima upaliti/aktivirati bluetooth. Ali prvi put kad sam ga piknuo išao je "new hardvare found" i onda "your device is ready to use"....ali nije baš hahahaha
__________________
- Nothing in this world is certain.
That's the only certain thing I know. -
TheProfiler je offline   Reply With Quote