View Single Post
Staro 18.12.2020., 15:38   #913
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Ma to je joke, jelda?

EDIT; Stvarno nije, lol.
Citiraj:
Autor sharyn Pregled postova
ubisoft platio da se valhala igra duze?
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
haha ovo je stvarno smiješno već, i neozbiljno, objavljuješ tu neke ''gold faza'' igre i slično, i delayaš svako malo, svakim delayom sam sve dalje od igre, ako i zaigram uopće
Citiraj:
Autor sharyn Pregled postova
sve mi se čini da ću cancelat preorder i odigrat demo verziju, čist jer je malo kretenski odgodit igru koja je GOLD fazu već debelo mjesec dana.
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Mislim, ok ali ono... Sad već zajebavaju.
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Ovo sad već postaje neozbiljno...
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Kompanije jednostavno prerano objave datum izlaska. To treba okvirno - kraj 2020, početak 2021, pa onda kad bude blizu objaviti točan datum.

Uglavnom nek su odgodili, bolje odgoditi 10 puta nego izbaciti polu-dovršeno govno kao većina studija

pa se ti usudi opet odgodit... iako se i ja slažem sa Manuel Calavera, dobro je rekao. A tu i imamo dobri stari Valve Time, a na njega se niko ne ljuti, nego se ekipa smije. Dobar marketing i PR cuda radi A poljaci nisu u tome dobri ko ameri jbg...

Ja sam svejedno siguran da ce ovo bit jedna od najboljih igara desetljeca ... i 10 i 20tog samo strpljivo čekam da se to sve svede u red pa cu u miru zaigrat jer sam siguran da CDPR nece razocarat i sve ce dovest u red
OuttaControl je online   Reply With Quote