18.12.2020., 14:53
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
Pa za šta si je ti preorderao, za PS4? PC verzija i PS5 verzija su ok koliko sam ja vidio.. ima bugica al nista strasno ko Skyrim kad je izasao npr.
|
PC ali bugova nisam nešto iskusio. Vidio sam jedan t-pose i par puta se nije rendao stup od semafora - i to je to u cca 20-ak sati.
Citiraj:
Autor OuttaControl
Jbg napravili su preordere da skupe novce, developeri su skupi i treba ih platit, i trebaju biti zadovoljni da bi napravili dobar proizvod.
|
Nemam ja problema sa time, vjerovao sam im i dao pare. Ja sam dobio što sam platio i zadovoljan sam igrom - štoviše oduševljen kad sam skužio da su išli na taj imersive sim ala dishonored i prey
Citiraj:
Autor OuttaControl
Skečili su s PS4 i XOne, ispricali se iskreno i rekli ljudima evo pare nazad ko oce skužajte, bugove što imamo na PC verziji cemo popravit... Ja ne vidim tu "loš" damage control. Dapače skroz ok.
Mislim ja prvi nikad ništa ne preorderam, al ne vidim da se CDPR ponio išta loše?
|
Nisu je trebali ni pustit vani nego odgodit je opet na pol godine i to za sve platforme, ali i od tada uključiti malo publiku u to što se sve dešava i zašto je tome tako (ko što su oni 313 ili kako se već zovu napravili sa HALO). Pojeli bi opet govno i vjerojatno bi počeo 3. svjetski rat ali i to bi bilo bolje od ovoga sad... Menađeri su si lijepo zamislili ali eto... Odbilo im se u glavu.
|