Citiraj:
Autor Mommistake
A što da taj pekar nahrani tisuće obitelji kasnije, koje možda ne bi mogao nahraniti da nije imao podršku ljudi koju su mu dali 5kn prije 5 godina?
Malo širu perspektivu gledati tu i tamo nije loše.
Da se razumijemo, nikada nisam prednaručio igru niti neću, ali ako netko to napravi, njegova je stvar, nije on ništa manje pametan od tebe, samo je tako odlučio.
Svakako podržavam ako netko to odluči, i svakako podržavam povrat novaca ljudima koji nisu dobili ONO ŠTO SU PLATILI!
|
Što se podrške ljudi tiče, za dugotrajne projekte postoje banke i kreditori, ne znam kako vam je postalo normalno da je kreditiranje developera od strane igrača nešto uobičajeno i poželjno. Sad ispada da se ništa ne može napraviti ako ljudi ne šalju pare unaprijed, kako je svijet do sada funkcionirao bez toga ne zna se. O hranjenju obitelji ne bih komentirao.
Što se poboldanog tiče, upravo i je stvar u tome da preorderanjem ne dobivaš ništa, nisi ti ništa platio jer to za što daješ novce
ne postoji 
Plaćaš obećanje, znaš što kažu o obećanjima

EOD od mene, nema mi ova rasprava previše smisla, svatko neka radi kako misli da mu je najpametnije.