Danas sam bio u Hgspotu i pogledao osnovni model u "akciji".Nisam ni pomišljao da ih pitam za test telke jer sam već znao da će odgovor biti negativan(još nisam našao shop koji bi mi to dopustio).Sve u svemu zadovoljan sam slikom iako je problem geometrije i više nego očit.U donjem dijelu ekrana pri sredini se krivi slika prema gore ali sam na stranim forumima našao postavke za servisni meni koje to ispravljaju (ne ispravlja sto posto ali je poboljšanje i više nego uočljivo).Doduše svi CRT-ovi imaju problema sa geometrijom.Ne namjeravam potrošiti previše na novi TV, čisto da "drži vodu" do pravog HD CRT-a ili SED-a(ako bude sreće).Isto tako nebi htio da mi se desi da ga uzmem a za mjesec dana izađe novi i bolji model(inače nemam sreće s takvim stvarima, to je prokletstvo).Već par mjeseci gledam što i kako tako da više ni sam ne znam.Jedna stvar koja me impresionirala je njegov PREdobar izgled(na slikama je predobar ali u stvarnosti je 10 puta bolji).Neki kažu da je slika katastrofa neki uopće ne primjećuju geometriju???Čak razmišljam da uzmem osnovni model jer ne znam koliko mi se isplati dati 1500kn više za komponentne ulaze i "kvazi" HD prikaz.