View Single Post
Staro 18.12.2020., 06:50   #894
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Završio main story sad u pol 5. Ovo je za mene GOTC (game of the century)
Ja sam jako jako blizu završetka, i za sada izgleda da se moram složiti sa tobom. Jučer sam igrao malo više u komadu i nagledao sam se razno raznih nebuloznih bugova.
Npr moram razbit prozor kako bi ušao unutra, prvo ga razbijem skoro pa cijelog, jako malo se drži za rubove, ma nema šanse skočit kroz prozor dok ne ''počistiš'' i najmanju mrvicu stakla....OK počistio, skočim i igra me teleportira 500m dalje od kućice.
Vratio se u skočio kroz prozor.
Skužio sam da igra općenito kasni sa porukama kad završiš misiju (prvo javlja da je misija završena, pa dodaje XP i slično) i ako sam ja već odšetao, ili se provzao dalje, desi se gore opisani glitch, igra me samo teleportira na njoj prikladno mjesto za kraj te misije.

Isto tako, FPS mi nije padao ispod 32-33 u cijeloj igri, a većinom je bio bliže 40. E tu sada pred sam kraj, da ne spojlam, misija gdje ima užasno puno ljudi (publike) koji prate događaj...pada i do 23, ali stvarno je čovjek na čovjeku (mislim da je ovo najviše NPC-eva što sam vidio u nekoj igri, šteta samo što je među njima primjetan razmak tj put kojim treba ići pa ne djeluje baš realno ).

I da, hvala kolegi koji u jednom od prijašnjih postova označio na mapi dio za easter egg. Ne znam da li će ga svi skužiti, ali svi bar malo stariji će ga skužit momentalno.