View Single Post
Staro 17.12.2020., 23:15   #4869
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa dobro, nije to tako ni lose... doduse zbilja ne znam napamet koliko je ta ploca sposobna ili nije ali vidim da memorija na njoj nece brze od 3000MHz tj 2993MHz tako
da je i opravdano sto si uzeo ajmo rec sporiju/losiju memoriju. Za HDD smo skuzili da ti je nebitan i sam da ga mora bit. Proc je i5 tako da uvjetno receno losija ploca i memorija
no sa boljim procom bi trebalo biti bolje od i3 sa boljom plocom i brzom memorijom, marginalne razlike sto se gejmanja tice jer i3 ima vislji base clock od i5 a oba boostaju do 4.3GHz.

Tih 0-20 FPS-a sto i5 moze navuc vise naspram i3, ti se bude u ovoj konfi se svelo na 0-5 FPS-a vs i3 ako ga tjeras sa 3200MHz memorijom i plocom koja ga bolje boosta....

Dobro je sto si uvrstio ipak 1660 Super, taman za taj i5. SSD si mogo uzet klasu brzi ali i nisi ako je svaka kuna vazna, trenutno je taj model SSD-a best buy.
Imam Stridera ali ST56F staroga preko 10 godina i to su bila vrhunska napajanja a ova nova... ne znam, vele ljudi da nisu tako kvalitetna kao starije serije ali
opet nije taj komp neki veliki potrosac.

Strogo tehnicki gledano jaca je to konfa od i3 konfe za gejming, workload definitivno ali tu "jacinu" si platio doslovce 100€ vise, ako nemas problem sa time - sve OK.