View Single Post
Staro 16.12.2020., 19:54   #1001
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Bio je relativno dobar na testu, ako ne bude gubio od Gaslija, RB će ga imati u vidu. Bolji od mlađeg Šumahera, dobro ove godine je bolji Alfa tauri od Hasovog bolida. Još
da potvrde Pereza za RB, preuzmu Hondina postrojenja i mogu sretan ići na zimski san.
Iskreno se nadam da će Red Bull uzeti Pereza i ostaviti si Hondine motore tj da neće dati ni lipe Renolu.

No mišljenja sam da je Yuki dio neke politike/kuhinje sa japancima i Hondom. Biće neko obećanje ili neki deal preostale godine isporuke motora a možda i nakon toga... Jer očigledno bi bilo logično Albona vratiti u Alpha Tauri nego dati totalnom rookiju, u momčadi koja bi na godinu mogla napasti Aston Martin, obzirom na to da više nema kopiranja Mercedesa i da će voziti 2 panja.

A možda Albon i ostaje u RB-u iako se nadam da ne. Žao mi momka, ali Perez je ipak više zaslužio taj bolid. I naravno ako Čmarko misli ikako zgrabiti više bodova u WDC.

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Nego, nije mi jasno to sa Hondom, sta Honda dobija iz svega toga?
Kao i što je dobila svaki puta kad se vratila, zdrobila pun qrac para i zbrisala iz sporta - reklamu.

Citiraj:
Ako RB uspije to dotjerat u red i motor se pokaze dovoljno dobar i pouzdan Honda nema nikakve koristi od toga jer je motor rebrandiran u RBEngine ili sto god vec bilo.
Bilo bi koristi. Sjeti se Mugena iz 90-tih i početka 2000-tih. Sličan "deal" je imao i Renault koji se kao povukao 1997 pa do 2002 su se koristili njihovi motori pod imenom SuperTec i Mecachrome. Nije baš da nebi Honda imala niš od toga. Mogli bi malo naplatiti uslugu "konzaltinga".

Citiraj:
S obzirom da su do sad zdrobili vjerujem milijardu dolara od povratka i napravili slabo-nista sad im samo jos fali da rebrandirani motor sa nekim tudjim inzinjerima uspije pobijedit tj. napravit ono sto oni nisu mogli sa tolkim parama sve ove godine ?
E to samo oni znaju. Ali neka matematika i računica postoji sigurno.
Brko je offline