View Single Post
Staro 16.12.2020., 19:15   #241
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Koliko cesto restartate shield tv i koji model imate? Jer ja ga moram restartati skoro pa jednom dnevno.

Apsolutno najvise problema imam s youtube appom pa ne mogu skroz kriviti shield. Probao sam razne verzije yt apk-ova.

Problem prvi i najcesci: nekad kad upalim tv i odem na jutub, video ima normalan zvuk i normalno svira, ali slika skakuce i svakih 1 sek prikaze 1 frame. Browsanje po feedu i onaj autoplay (preview) videa na feedu radi glatko. Clear cache, data, force close, nista ne pali. Samo reboot shielda.

Problem drugi, rijedji: ista stvar kao gore, ali jutub app krene vrtiti video i nakon 2 sek stane ko mrtav. Freeze. Odem back, opet odaberem video, opet stane. Ne radi premotavanje, ne buffera nista. Samo restart pali.

Problem treci, najrijedji: odem u netflix app, upalim film, audio krene, ali video ne. Crna slika, ko fol vrti onaj buffering, al mogu ja cekat do sutra, nema slike... Reboot shielda je jedina opcija.

Problem cetvrti, a povezan je s problemom 1 i 2 (nekad se desi, nekad ne): kada rebootam shield, onda izgubi vezu s usb dac-om. Zvuk se prebaci na hdmi iako je u postavkama rucno odabran dac, ali ne jebe to njega. Nisam nasao workaround osim jos jednom rebootati shield da prihvati dac. Mislim da funkcionira i replug usb kabela od dac-a, ali to nisam siguran, zaboravio sam.

Imam filing da se ovo dogadja otkad sam na zadnjem updateu (8.2.1) zadnjih cca mj dana, a box imam nepunih 2 mj. Prekratko da bi ista tvrdio. Ovoliko nisam rebootao firestick u godinu dana posjedovanja :|