Zaboravio sam na tu settings:advanced opciju, sad sam je promijenio i ima opcija za repeater ali opet je nemoguće tu ništa mijenjati. Probao sam opet update i kad se tu klikne on automatski traži update i kad to završi neuspješno tek tada se pojavi back opcija gdje se može browse firmware sa kompjutora tako da sam uspješno stavio zadnju verzija. Sad mi piše da je 6.86 verzija, s njom je puno brže i fluidnije sučelje. I moj ima straga oznaku V2 international edition.
Potvrđujem i da ne može raditi sa drugim ruterima kao repeater
https://en.avm.de/service/fritzbox/f...less-repeater/
"The FRITZ!Box cannot be used as a wireless repeater with a router from another manufacturer."
Sad mi znači ostaje da stavim ovaj gore OpenWrt ili da ga u ovom stanju nekako onesposobim da radi na Optimi.
Citiraj:
Autor mann
Ja sam ima 7360 I na optimi I na iskonu sada. On ima u softwareu za staviti jeli annex a ili b ako se sjećam dobro. Podrzava oba.
Ja sam ga flashao na internacionalni firm i radi mi super. Tu ti je na forumu moj post za firmware i onda je kolega uploadao alat za flashanje koji se prestao razvijati pa ga nije bilo nigdje za naći više.
|
Možeš li naći link za taj frimware koji si spomenuo? Moj Fritz ima opciju annex a ili b.
Citiraj:
Autor frezer
7390 i noviji modeli imaju mogućnost WAN-a preko wifi-ja. Neznam za 7360 V1. Pogledaj pod "Internet options" pa pod način spajanja bude opcija "internet connection via wlan". Tako bi ga mogao koristiti kao AP.
|
To misliš da ga spojim lan kabelom na postojeći Innbox V45 pa onda će biti kao AP?
Oprostite malo na noobovskim pitanja nisam baš u tim mrežama nešto posebno potkovan.