Citiraj:
Autor GoGzS
A lol, klinac sam bio 2003. i pratio F1. Ovo guranje iz sljunka nikad necu zaboravit. Cak su i njemacki komentatori ostali zbunjeni kad je Schumi krenuo marshalima pokazivat da ga izguraju hahaha. Ako se ne varam, malo nakon toga je FIA uvela pravilo da ako vlastitim snagama ne mozes izac iz sljunka, gotova utrka. Koji cirkus 
|
Tako nekako.
Ferrari kad je tak neš izveo, uvodilo se pravilo "to nije u redu i od SAD pa nadalje NEMEŽE - Ferrariju ostaju bodovi i sve što su postigli time"
McLaren/Williams - "to nije u redu i od SAD pa nadalje NEMEŽE - McLaren/Williams retroaktivno kažnjeni".
I onda nakon svega toga, imamo navijače Ferrarija koji plaču kad ih se lani klepilo po motoru ili kad je Mečka "urgirala" za gume početkom 2018 dok im je ovo gore bilo najnormalnije

naravno, ne mislim na nikoga ovdje. Tu ciljam na ekipu s kojom sam o tome raspravljao tada i sada van ovog foruma
Svaka rit dođe na šekret
Svaka era F1 ima svoje pizdarije. I to je tako u tom sportu. Protežirao se Ferrari, pa Red Bull, sad Mercedes (ovo zadnje što pamtimo). Osobno smatram da nije u redu ali što je tu je. Samo mi nakurac ide kad navijači Ferrarija i Red Bulla kenjaju kako je to nepošteno kako se gura Mečka, a kad su njihovi bili imuni na tuđe probleme, onda je to bilo "pravo rejserstvo"
Ne bit licimuri. Zato često i pišem retrospektivno
Citiraj:
Autor aski
Ne varaš se, tako je bilo. Ali onda se sjetim Nurburgringa 2007. kad je Hamiltona dizalica vratila na stazu i ksd su ga u Kini pokusali gurati, ali nije išlo 😂
|
S tobom bi se složio da je ISTO da je nekim slučajem Hamilton osvojio bod ili na VN Europe ili na VN Kine

tako da je to jedva slično
VN Europe - 9.mjesto - 0 bodova
VN Kine - DNF - 0 bodova
Gubitak naslova za 1 bod.
VN Europe 2003 - Šumaher - 5.mjesto - 4 boda
Osvjanje naslova za 2 boda