View Single Post
Staro 16.12.2020., 06:59   #3216
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Joj skoro si me nagovorio da odem otkazati. Mislim i sam sam o tome razmišljao ako je bolje čekati 3080 Ti. Samo koliko sam ja shvatio msrp će bit nešto veći od 3080. A ako uračunaš kako je prošlo sa 3070/3080 i 6800 i njihovim msrpom PLUS najave da će kroz nekoliko mjeseci biti još veće nestašice i povećanja cijena u cijelom IT segmentu (kupuj dok još možeš btw, radim u tom poslu i tako nam pričice cvrkuću, očekuje se poboljšanje trenda pred ljeto tek).
Zato sam se stiso sa kupovinom. Jer čekam već od negdje 8. mjeseca. Prodao RTX 2060 i PS4. Grafu u nadi da ću kad najave i izađu kupit do Božića novo i isto sa PS4, da ću kupit PS5.
Na kraju sam bio dva mjeseca bez ičega na kompu samo sa integriranom. Odlučio sam kupit neku jeftinu polovnu karticu da mogu bilo što odigrati i kupio RX 580, što sad imam. Tako da sam lud ko šiba, čekam tu grafu ko ozeblo sunce.

Izjedalo me sa kupovinom preko computeruniversea što se nisam usudio prebaciti novac na revolut i platit bez velike provizije za konverziju HRK u EUR. Al reko si neće bit valjda previše. Tek sad kad sam pomislio na otkazivanje gledam cijenu i koliko mi je rezervirano na naplatu preko kartice. Kad ono skoro 300 kn. PASMTR evo.
Bacim se nakon da vidim status i kad uvraga piše "Available from stock. Reserved for you."
Sad ću valjda ipak dobit prije Božića. Hahaha
Jbt koje vozanje. Ne znam šta reć šta napravit. Al mislim da ću pustiti nek se odbije ovo do kraja tjedna. Ako pošalju super. Ako ne pošalju otkazati ću pa se nadati.

Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 16.12.2020. u 07:11.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote