View Single Post
Staro 16.12.2020., 05:02   #860
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nadam se da imaju tim od malog sela devova jer se trenutno moraju borit na previše frontova. Konzolašima su ga metnuli do balčaka, na PC-u se da igrat, a za NG konzole ni traga ni glasa.
Po meni, najveći problem sa starim konzolama je HDD, a igra je rađena primarno za SSDe, inače ko nezna, u stare konzole i kad uguraš SSD ispada bacanje love jer ga uopće ne mogu iskoristiti, OK, bude bolje, ali ni blizu kao NG ili PC. A optimizaciju za grafiku će oni lako napraviti, dok mislim da je ovo u ovakvoj igri sada vj nemoguća misija.
I gadna greška im je što su namjerno šutili...ko malo djete kad razbije nešto pa to proba sakriti.
Nadam se da će im se ovo dobro obit o glavu, da više nikom ne padne napamet ovako zeznut ekipu. Stvarno mi je žao ekipe koja iskrcala lovu za konzolašku verziju. A opet, ja osobno nema šanse da ikad išta preordam nakon što sam se jednom zeznuo sa nekim Sonicom za 3DS.

BTW, evo shema za skupiti lovu

EDIT:
Eh da, koga zanima malo općenito o Cyberpunku u kulturi, kako je nastao i slično, evo dokumentarac u trenutno 2 nastavaka, treći je na putu.
Frajer ih radi jako sporo, ali su tako prokleto dobri, ovaj drugi dio me satro upravo. Igre, filmovi, animei, sve na što režem žile i što sam igrao, gledao, čitao u to doba (a i dan danas ). Prvi dio je o nastanku žanra i većinom se odnosi na 80e, drugi dio su 90e.
Izvol'te :

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 16.12.2020. u 14:34.
Disco je online   Reply With Quote