View Single Post
Staro 16.12.2020., 04:40   #3215
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Brutalno! Hvala ti. Nisam znao.

Samo malo sam izvisio. :S

U narudžbi je pisalo dostupno za isporuku odmah kroz 1-2 radna dana.
Što mi je i na mail došlo kao potvrda.

Danas ujutro provjerim. Kaže na žalost rasprodano. Popodne ažurirali status i sad piše sljedeće (preveo na hr):
"Očekujemo da ćemo robu primiti 29. prosinca 2020.
(Trenutne neobvezujuće informacije od našeg dobavljača)"

E sad. Čekat i vidjet il šta. Ima tko više iskustva sa computeruniverse, neće me s*ebat il tak neš?
Joj tako sam se poveselio da će bit tu prije Božića kad ono curčina.

Pa eto bio sam pametan pa sam preko mailboxa da uštedim bar tako.
Jedino što mi je prvi put da išta naručujem iz njemačke preko nekog shopa, još pogotovo preko mailboxa. Bilo me malo prpa al kad vidim koliko vas je što tako naručuje, ajde...

Sisa 850W Gold čeka gladna.
A i kolga s foruma i ja smo mrvu izvisili sa Linksom i 3060 (nije usporedvio sa ovim tvojim). Doduše, cca tjedan dana, rekli su da će stići najkasnije sutra.
Nego, ako dobro kužim i ti si trenutno na GTX 970...ili? Možda bi ti stvarno bilo pametnije, kad već imaš priliku i spreman si iskrcati toliko love, da se strpiš 1-3mj i vidiš što će biti sa 3080Ti.
I ja sam se mislio strpiti, ali mi do*izdilo više čekat, računam da ću ovako max izgubiti 300-400kn ako ikada i padnu cijene pa me BK.

BTW, evo opet su dostupne Palit Dual OC za 4k kn i GamingPRO za 4,1k kn (veći i bolji kuler, duga je 29,5cm, ali na testovima srče finih 265 vs 205w u usporedbi sa FE), pa navali narode dok ima.

Nije mi baš jasno da oni imaju te grafe cca 500kn jeftinije od drugih, mislim kužim da su vj uvoznici, ali 500kn je prevelika razlika, 100, max 200kn razlike da, 500 baš previše.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 16.12.2020. u 04:46.
Disco je offline   Reply With Quote