Tema: Zimske jakne
View Single Post
Staro 15.12.2020., 20:08   #76
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja ne kužim čemu se ti čudiš. Oduvijek je brand imao veću cijenu od no name. Pretpostavljam da doma imaš neke nike, reebok ili neki drugi brand tenisica. Na koje plaćaš debelu maržu, a rade se u kini. A možeš tenisice kupit za od 50 kn na dalje, no name naravno. I ljudi i dalje kupuju brand name tenisice. I dacia će te odvest od točke A do točke B pa ljudi i dalje kupuju Audije npr. Netko će za case za komp iskeširat 200 i više eura, što npr meni ne pada na pamet. I taj case tvornicu neće koštat ništa puno više nego onaj case od 120 kn. I ljudi kupuju, i ja nikom ne pametujem oko toga da je mogo kupit jeftinije. Zabole me živo. Trendovi, statusni simobli nisu izmišljotina ovog vremena nego postoje oduvijek. Od odjeće, obuće, auta, mjesta stanovanja... Ako sam ja dao neku količinu novaca za nešto, i iznimno sam zadovoljan kupljenim, onda je to dobra kupnja. Bez obzira koliko košta.
Što se perja tiče, ako je jakna topla (i to jako topla) i bez perja, znači da je dobro napravljena. Po meni je to samo plus pošto ovu mogu stavit i u veš mašinu, što nebi baš rekao za pernatu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F