View Single Post
Staro 15.12.2020., 17:58   #11
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Da ne otvram novu temu pišem ovdje. Davno prije kad sam bio na H1 dobio sam Fritz 7360 ruter. Nakon prelaska na Optimu oni su mi rekli da Fritz nije kompatibilan s njima i dali su mi Innox V45 tako da je Fritz završio u ladici.

Prije par dana mi je palo na pamet da ga osposobim kao repeater na drugome katu. Spojim ga na svoj PC žično, ulogiram se u njega, nađem repeater opciju ali on tamo vidi popis wifi mreža i ne može se nitijedna od njih označiti. Mislio sam da je problem što je prije bio spojen na nazive tih mreža pa sam učinio factory reset. Kad se resetirao više nema opcije repeater a verzija firmwarea je 6.20. Na fritzbox stranici može se skinuti 6.85 koja bi trebala vratiti stvari na staro je jer changelog od moje do te verzije jako dugačak. Na Fritz stranicama postoje upute kako to staviti offline ali meni nema te opcije, mogu ga updejtati samo ako je spojen na internet, a to moj u ovoj situaciji ne može.

Postoji li još neki način da se na njega pomoću usb sticka instalira taj najnoviji firmware jer nije moguće da on supostavi online vezu na Optimi?

Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 15.12.2020. u 18:25.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote