View Single Post
Staro 15.12.2020., 14:28   #835
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Završio sam sad taj Act 1. I ta misija mi je sve skupa preduga bila u jednom komadu, trebao sam raditi nešto drugono nisam očekivao da će to biti toliko dugačko, a stvari su se samo nadovezivale i nadovezivale u nedogled jedna na drugu baš, rijetko s prilikom za neki save.

A uvod mi se nikako ne sviđa. Nakon početka si ubačen u igru in medias res kroz taj jedan animirani dio, uopće se ne stigneš povezati s likom s kojim bi se trebao povezati kao. A tu su mogli komotno izvući još barem sat, dva gameplaya u uvodu bez nekakvog velikog uloženog truda jer su likovi, prostori i sve je tu već.

Što se tiče bugova, imao sam par većih što se tiče kretanja likova oko mene, zapne lik, ne želi u lift, neprijatelj se pojavljuje i nestaje na mjestu, AI se jedostavno može zabići bez borbe i sl.

Moram priznat da ne očekujem da je ovo GOTY iduće godine prema onome što je i kako dosad ispričano. Naravno, nisam prešao puno, ali već ovo u početku ne ulijeva nadu. Novi God of War, Horizon novi, Harry Potter igra nakon dugo vremena, tko zna, izlazi hrpa igara iduće godine od kojih će dosta njih puno bolje iskoristiti next gen i imaju potencijala prema onome dosad pokazanome.

Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 15.12.2020. u 14:39.
Exomaniac je offline   Reply With Quote