View Single Post
Staro 15.12.2020., 12:04   #823
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ne bih se složio. Knjiga ili ne, postoje super pisci i to im nije nikakav izgovor.
Nije ni writting u igri loš, nego je sve izrushano i izrezano. To se najviše vidi na prvom dijelu igre gdje su doslovno izrezali cijeli segment upozavanja Jackiea, ostalih bitnih likova i grada. Dijalozi i radnja oko koje se sve vrti je još i dobro napisano, pogotovo popratni tekstovi koje nalazite u igri.
Da uzmeš Witcher knjige i iz njih makneš hrpu radnji i build-upa isto bi dobio loš proizvod. Ovo je rezultat dobrih dvije godine preuranjenog izlaska igre. Uzeli su ogroman zalogaj i onda su morali rezati i rezati za ovaj release tako da smo dobili samo kako bi se reklo, minimum viable product :/

CB2077 je u ovom trenutnom stanju vreća različitih ideja i želja, a da pritom ništa od toga nije napravljeno kako spada, osim dizajna svijeta i soundtracka.

Meni osobno, koliko god bio velik fan Cyberpunk žanra, ova igra nije ni blizu nekog GOTY-a ili slično. Ponovo, ne mislim to samo zbog bugova, nego zbog problema u samom coreu igre i krizi identiteta. I dalje je impresivno da ovo što imamo je zabavno igrati i tjera me dalje u taj svijet, ali tužno je da nismo dobili onu igru kakvu su i zamislili.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.12.2020. u 12:10.
xGAME je offline   Reply With Quote