View Single Post
Staro 14.12.2020., 20:58   #977
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Opet Ivan, apologeta propalih vozača i talenata. Ajde, već vidim kako me sa svojim glupostima demantiraš

Kanta od Williamsa je 2001-2004 bio DRUGI bolid na stazi po pitanju snage i brzine. Samo Ferrari je bio bolji. 2005 McLaren je bio NAJBRŽI bolid koji je kvario, ali je kvarove uglavnom imao Kimi.

Deblo deblo. Ali naviknuo sam na ovo prozivanje hejterom. To kad fanboj popizdi kad mu malo ocrniš idola, pa si odmah hejter.
2001. je Verstappenov Arrows bio pouzdaniji od Williamsa, badava im što su bili najbrži kad nisu uspjeli završiti pola utrka sezone. Što je tu Montoya kriv?

Čekam da mi nađeš vozača s boljim brojkama od 2005. do danas, a da nije dobio najjači bolid na gridu u ruke.

Laži i obmane...
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Navedite mi jednog vozača koji je u 5 sezona u F1, 3 (slovima TRI) puta zapeo za jebenog backmarkera? Itko? Nitko? Montoya Jos Verstappen (VN Brazila 2001), Antonio Pizzonia (VN Belgije 2005) i Tiago Monteiro (VN Turske 2005). Da stvar bude bolja, u Brazilu je vodio utrku, a u Belgiji i Turskoj bio debelo drugi.
Kao što sam gore spomenuo, Verstappen se zabio u Montoyu, a ne obratno kako tvrdiš
Drugi slučaj, Pizzonia je priznao da je kriv i opet, kao i kod prvog slučaja, nije se Montoya zabio u njega nego on u Montoyu
Monteira se ne sjećam.

Fanboj sam čim te uhvatim u laži
Brko, slobodno hejtaj, ali nemoj izmišljati stvari koje se nisu dogodile.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.12.2020. u 21:10.
1v@n je offline