View Single Post
Staro 14.12.2020., 20:44   #975
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@freddie

Ispada da danas samo demantiram, ali jebiga, baš su mi zanimljive rasprave

Neću se složiti da su svih 20 odlični vozači. Ima tu debelih prosjeka i onih koji uopće tu nebi trebali biti Uzmimo top 4 najbrža bolida overall ove godine:

Mercedes:
Hamilton 347 v Bottas 223 (124 boda razlike + Hamilton ima utrku manje)

Red Bull:
Verstappen 214 v Albon 105 (109 bodova razlike)

Racing Point:
Perez 125 v Stroll 75 (50 bodova razlike + Perez ima 2 utrke manje)

Renault:
Ricciardo 119 v Ocon 62 (57 bodova razlike)

A ako još ovome dodamo i još 2 momčadi koje su digle preko 100 bodova, također postoje razlike:

Ferrari:
Leclerc 98 v Vettel 33 (65 bodova razlike)

Alpha Tauri:
Gasly 75 v Kvyat 32 (43 boda razlike)

Ako odemo na dno, vidjeti ćemo sljedeće:

Haas:
Grosjean i Magnussen su jednako loši jer smo ih vidjeli što rade i kako rade kad je Haas bio bolji čak i od McLarena

Williams:
Russell je TV u boji za Latifija

Alfa:
Kimi i dalje bolji od Đovinacija

Ko fali? McLaren jasno. Jedina momčad (ako izuzmemo ove 3 sa začelja koje skupa imaju 11 bodova) koja je imala 2 podjednako dobra vozača koji su momčadi i donijeli 3. mjesto iako bolid je realno bio 5. po snazi veći dio sezone.

Zaključujem da je očigledna razlika u kvaliteti vozača. Pogotovo u Racing Pointu, bolidu koji je slagan za sineka i gdje je Perez promašio 2 utrke.

Mogu se složiti da si bez dobrog bolida qrac na biciklu, ali isto tako pokazuje da treba biti i dobar vozač. Mislite da bi svatko u Mečki pobjedio Bottaru kao što je to odradio Russell? Ne bi se kladio. Bottara bi glat oderao više manje sve ove nabrojane sa manje bodova, a kamoli da bi išta napravili jednom Hamiltonu u istom bolidu.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Opet Brko i njegov hejt prema Montoyi...

Ja ću te demantirati jer pričaš gluposti. Poneki super bljesak?
Opet Ivan, apologeta propalih vozača i talenata. Ajde, već vidim kako me sa svojim glupostima demantiraš

Citiraj:
Jedini zajebi su bili što je bio u kanti od Williamsa.
Kanta od Williamsa je 2001-2004 bio DRUGI bolid na stazi po pitanju snage i brzine. Samo Ferrari je bio bolji. 2005 McLaren je bio NAJBRŽI bolid koji je kvario, ali je kvarove uglavnom imao Kimi.

Citiraj:
Eto...deblo daj molim te...
Deblo deblo. Ali naviknuo sam na ovo prozivanje hejterom. To kad fanboj popizdi kad mu malo ocrniš idola, pa si odmah hejter.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 14.12.2020. u 20:53.
Brko je offline