Citiraj:
Autor MIK
Nek se nisu naguzili i pokazali zube, veli plus za HU.
20 g. recenzija jos od GeForce2... nostalgija u glasu iza toliko godina rada. Nije gluma 
|
Pa fino je rekao, da ih recenzira iz tog doba (ja sam se baš u to doba cca 2001 upgradeao na 3d gaming, sa 486 DX2/66mhz na Athlon 900+GF256 SDR

), i kako je bio uzbuđen kad bi dobio novu grafu. Kako ih nikad nije ni kritizirao baš, nego baš suprotno, do Turinga ih je preporučao kao bolji izbor, a oni su se ponjeli ko pizde...i iskreno ja osbno ne uopće ne vjerujem da se to pojedinac/ci u nV nadurio pa je došlo do toga.
Dobro je primjetio, mail je jako pažljivo sastavljen jer se znalo da bi mogao završiti u javnosti...pa ako su to već imali u planu, onda nisu ni trebali izvoditi te fore.
Već su i previše puta probali isforsirati volju drugih (GPP, rivjueri i slično)...
A Stevo je kraljina, ne zbog ovog poteza, nego je čudo od čovjeka sa tim koliko kombinacija i koje količine rivjua sa svim mogućim i nemogućim varijablama štanca u jako kratkom roku. Ako ja dobro kužim, on i Tim su sami, a nisu mini profi studio kao većina ostalih (uključujući i tech Jesusa, on ima bar 6-7 ljudi u timu), i baš je pravo čudo što su njih dva postigli (i ako nisu sami, jednostavno razvaljuju).
@Predator: Koju si na kraju uzeo, 3080? Neku normalniju ili onu ultra turbo 500w otključani TDP verziju ili neku bliže FE? Cifra ako nije bed?