Citiraj:
Autor OuttaControl
Probat cu s laptopa na lanu direkt prebacivat 100tinjak gb na komp i obrnuto, moj download ne moze bas postic neke velike brzine 
|
Ni moj pa je opet pucalo, ja imam malo ispod 30Mbps.
Citiraj:
Autor OuttaControl
A nadam se da me nece maltretirat windows sa tim glupostima ali vako i nako ugasom sve updejte vako i nako. Al prvo cu sa wind driverima probat
|
Meni su sad na 722 kao i 822 win driveri datuma 29.7.2019. Nije mi s njima pucala veza, ali se smrzavalo u situacijama koliko sam primjetio bez nekog velikog mrežnog opterećenja. I ja sam na svojim predzadnjim windowsima blokirao updejte i telemetriju sa par malih programčića ali windows nekako nađe način da se probije, ne sa glavnim updejtom nego sa svojim driverima iako mi je u opcijama bilo
namješteno da to ne radi.
Meni je još pod garancijom u Alzashopa, glupo mi ga je gori slati ako ga oni neće testirati kroz neki duži period. Pitat ću ih to kad istestiram ovaj 722. I da utvrde kvar dat će mi vjerovatno drugi isti. Prodat ga nije moralno

Mislim da će mi najveće zadovoljstvo biti da mu prvo iščupam one dvije antene pa ga nakon toga malo izgazam