Citiraj:
Autor OuttaControl
Dobio sam povrat novaca od Instara, uzeo WN822N sad. Imam do sutra pravo vratit ga, čini mi se da je ok i na W7 i na W10
|
Pa zar nisi na drugoj temi napisao da ti je rođak imao taj i da mu je pravio probleme? I još netko je tamo napisao negativno iskustvo za njega.
Imam i ja taj usrani Tp linkov WN822N (V5). Od početka mi povremeno:
- puca veza, najčešće se dogodi kad je brzina na maksimumu neko duže vrijeme
- nedavno mi je počeo uzrokovati zamrzavanje kompa i
plave ekrane, kad ga nakon toga restartam na wifi ikoni stoji uskličnik (neće ništa učitaje) i samo reinstall drivera to može rješiti
- nekad se iz čista mira pojavi uskličnik na wifi ikoni, također samo reinstall drivera pomaže
Tjedan dana prije reinstalacije windowsa (imao sam stare 1703) stavio sam drivere direktno sa Realtekove stranice i radilo je super. Nakon reinstalacije windowsa više ne prihvaća te nego windows preko njih zašarafi sam svoje (godina drivera je 2019). Ti su mi radili skoro pa 10 dana odlično, čak sam i skinuo sa Uplaya 100GB materijala bez problema na max brzini, ali prošli tjedan mi se komp ponovno zamrznuo. Izvrtio mem test - 15 sati u komadu, testove stabilnosti - sve prolazi.
Sad sam posudio od prijatelja TL-WN722N, evo četvrti dana od toga i nema nikakvih problema. Jedino mi smeta što je windows stavio sam drivere koji su isti datum kao i kod 822N. Ako se i sad zamrze onda možda i 822 govno nije krivac, ali nemjerljivo sam siguran da je to nemoguće. Kad sam ga kupovao nisam htio uzeti 722N koji se naveliko preporučivao nego sam dao malo više i pogodio ovaj jackpot. Sve trgovine koje gledam u rangu do 200kn imaju većinom samo TP linkove, htio bi se maknuti od njih ali uopće nemam pojma što da gledam.
No možda baš tebe taj stick oduševi, možda postanete najbolji prijatelji