View Single Post
Staro 14.12.2020., 16:41   #968
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
3. Deblo Montoya?? Nee, nemoj mi dirat Montoyu... Vozac sa dusem i srcem... Neki bi rekli ludjak i kreten, koji je mogao puno vise da nije vozio ko da je to Nascar... Gas do poda i pici... Samo da je slusao upute i odmarao motor... Tko zna, mozfa je mogao i ugroziti Schumija... Obozavao sam ga, i zato kad danas vidim na sta je Williams spao, place mi se...
Nemoj ti dirat Debla Montoyu? Zašto? Lik je kao krava koja daje super puno mlijeka pa se na kraju posere u tu kantu.

Nije on ništa tada bio bolji od današnjeg Bottasa. Imao je poneki super bljesak, ali nakon toga nastupalo je nekoliko zajeba i slično. To je što se Williamsa tiče.

Kulminacija njegovog F1 neuspjeha i demantiranja svih pompoznih najava da 2001 u F1 dolazi novi Senna je dolazak u McLaren 2005 koji je zbog njega iste godine ispušio praktički dobiveni WCC jer je McLaren imao najbolji paket. Kimi je spušio WDC zbog kvarova, ali su komotno mogli dignuti WCC. No, Deblo je bio deblo pa je na kraju sezone skupio JEDVA 60 bodova, čak 2 manje od Šumahera koji je vozio nikad lošiji Ferrari otkako je došao u Ferrari, a čak 52 boda manje od Kimija Raikkonena (pocjetimo se da je onda pobjeda bila 10 bodova i da je tada 52 boda razlike otprilike ista kako je Max Verstappen razguzio Albona). Em ga nije bilo 2 utrke (ozljeda ramena na tenisu za što je lagao naravno jer je pao s motora.), em je izvodio gluposti i sudare sa backmarkerima Pizzoniom i Monteriom. Niti je pomogao Kimiju za WDC niti momčadi za WCC. Korisnost: kao semafor u GTA V.

Nekako su mu to progledali kroz prste da bi ga nakon VN USA 2006 izbacili iz momčadi. Prilog tome kako je bio odlilčan vozač ide i činjenica da ga NIJEDNA momčad na gridu nije htjela.

A najjača stvar je kako je lik ušao u F1. To se svršavalo, on se najavljivao kao onaj tko će zaustaviti Šumahera i Ferrari blablabla. Dok se crveni tepih razmotao za njega, iste godine debitirali su neka 2 nebitna klinca koje Deblo nije niti omirisao: Kimi Raikkonen i Fernando Alonso. Na kraju balade, njih 2 su zaustavili Šumahera i uzeli 3 naslova prvaka, s time da je jedan pobjedio Šumahera na stazi, a drugi ga nasljedio i pobjedio ovog prvog. I oboje su legende F1 koji još uvijek voze (Alonso se vraća, a Kimi ostaje). Dok se Debla malo tko i sjeti da je ikad postojao na gridu

Eto, zato je on za mene Juan Deblo Montoya.

A ti me naravno slobodno demantiraš ako je išta od ovog laž ili netočna informacija
Brko je offline