View Single Post
Staro 14.12.2020., 11:58   #15680
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor spaceman Pregled postova
Obzirom da sam uzeo Grundig oled koji koliko vidim nema aplikaciju za netflix koja bi bila preporuka boxa za 4k stream netflixa i ostalog sadržaja. Trenutno koristim ps4 pro za to ali on ide u dječju sobu kad riješim taj box ili stik. Uzeti taj Beelink GT king, firestick ili xiaomi box s?
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Firea uzmi
Da, malo deviceova podržava netflx i ostale u 4K pa ako te to zanima valja uzet neki sa licencom a to je firestick i xiaomi, osim njih jos je shield i nezz jel još šta ovde u nas. Chromcast ako se to naziva boxom.

TCL mi je dao update, kako sam inače protiv updejtanja, jer uglavnom ništa dobro ne donese, sa TCLom sam računao, pa gore od ovog ne može, može jedino prestat radit.
I odvažio sam se na update i moram priznat da sam zadovoljan, čini mi se da su možda i pročitali neke moje mejlove.
Dodali su Settingse u "overlay" menu tako da više ne moram izlazit iz aplikacije da bi namjestio sleep timer. Isto tako su dodali super feature "auto sound balance" koji sprječava naglu promjenu zvuka, npr youtube reklame koje su redovno na 200%, sad ekvalizator dovede u red.
Brzina sučelja je ko krepana mačka i dalje, otale bugove nisam primjetio da su popravili ali nisam ni puno kopkao. Moram priznat da sam ugodno iznenađen i mijenjam ocjenu TCL-u sa 1/5 na 2/5

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.12.2020. u 13:10.
OuttaControl je offline   Reply With Quote