View Single Post
Staro 13.12.2020., 22:22   #761
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Main story je zasad, nakon 10 sati igre, odličan. Kao i atmosfera u igri, stvarno su to dobro odradili, u rangu Deus Ex-a ili Blade runnera. Braindance mi je super, nadam se da su ga implementirali i u daljnem dijelu igre. Side questovi su mi ok, ništa posebno, u Wticheru su po tom pitanju napravili puno bolji posao.Pucački dio je isto dobar, neprijatelji su malčice bullet spongevi, no podnošljivo.
Tehnička strana - katastrofa. Bugova ima more, a ovako glup AI nisam odavna vidio. NPCijevi po ulici šetaju u istom smjeru, i to u stadu.
Veći dio The Heist misije sam odradio u stealthu, i stvarno je bilo koma.
Odrađujem stealth perfektno, bez ispaljenog metka, a friendly NPC doslovce stoji ispred AI mobova, ovi ni da mrdnu. Skroz mi je upropastilo štih stealtha pa sam na kraju prešao na All guns blazing. Katastrofa.

Gledajući ove performance fixeve od communitya i tehničke manjkavosti igre, nisam 100% siguran da se ovo uopće može popraviti sa jednim ili više patcheva.

Uglavnom, stoji preporuka da odigrate ako ste zagriženi fan cyberpunka. Ako niste, čekajte da se navedeno ispatchira. Mogli bi se načekati
Lun je offline   Reply With Quote