Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.12.2020., 18:32   #53193
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Daj mi link na tu definiciju trola.

Koliko vidim, to se uglavnom koristi za optužiti nekoga s kim se razilaziš u mišljenju.

Navedeno nije niti moje mišljenje niti moje uvjerenje. To je činjenica, niti ti niti ja nismo tu da procjenjujemo nečiju stručnost, vjerodostojnost fakulteta i diplome.

Što se tiče visina kazni, da su prevelike. Pa dalo bi se raspravljati, s obzirom da znam ljude koji na maxteveje, mobitele, tarife i slično, zdrobe mjesečno po 500-1000kn.

Dal bi mogli proći jeftinije-na njima je.

Evo, baš kod mene se uvodi naplata parkiranja ispred zgrade, gdje do sad se nije naplaćivalo. Pobuna radi povlaštene mjesečne karte za parking od 50kn

A time bi bilo više mjesta jer se više nebi parkirali oni koji rade u blizini.

Slažem se da bi trebalo za svaku kaznu uvesti stupnjevanje.

Prvi put u godini mobitel-200kn na pola. Drugi 500, treći 1000, 4. 2000kn. Pa bi se razmišljalo.

Al recimo nevjerojatno je koliko tih "novih" auta po cesti, a vozači razgovaraju na mobitel.

Pa moj 12 godina star auto ima BT tvornički.

To mi je fascinantno.
Za defniciju "internet troll"-a je dovoljno doslovce to upisati u trazilicu.

OK, izgleda da ti nisi troll.

Prometni fakultet je najkorumpiraniji fakultet u Zagrebu, a vjerojatno i sire.

Strucnost ljudi koja izlazi od tamo je katastrofa.

A politicari samo paze da ih se ne okrivi za nesto, nije ih briga za optimalno i dal je nesto istina ili nije.
Situacija zadnjih 9 mjeseci to najbolje pokazuje.

Ne vode se cinjenicama, nego strahom.

Tako i u prometu, plus sto jos u prometu vole pisati izmisljene radove.
Ili hvatati ekipu koja se skida s obilaznice i spaja na autoput (ali se i dalje voze 130), i naplacuje kazne.

Zasto stoje na mjestu na kojemu se nikada nije dogodila prometna zbog brzine niti je to crna tocka?
Zato jer ce tamo napisati najvise kazni.

Kaznjavajte mobitele, alkohol, obijesne prolaske kroz crveno, brzinu u naselju...

U Austriji se svi lijepo voze 120kmh po cestama van naselja, ali cim vide znak mjesta, kocnica i 40-50, pa van naselja jurnjava, naselje dobri ko bubice.

Bio sam u soku kad sam se skinuo s autoputa jednom...

Taj princip mi se svidja... U blizini pjesaka, gdje je gust promet... Vozi ko bubica i nemoj se bahatit sa svojim kompleksima.

Slažem se u dosta stvari s tobom, zapravo skoro sve, osim toga da su ljudi koji u RH (a i šire) donose prometne propise stručnjaci i da rade što je najbolje za promet.
Elven je offline   Reply With Quote