View Single Post
Staro 13.12.2020., 18:14   #749
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Inače, ne znam dal je ovdje itko čitao serijal knjiga Neuromancer, ali ponekad imam osjećaj ko da je igra rađena prema toj knjizi. Već sam se par puta uhvatio da sam znao što će se dogoditi i kako će neka misija završiti (ili lik) jer se slična radnja vrti i u toj knjizi. Nije 1:1 da se razumijemo, ali ima jako puno poveznica.

Cijeli taj Braindance je ko da čitam stranice te knjige
Ma igra ima omaž/sličnost/easter egg/krađe/kakogod sa hrpom poznato SF-a.
Evo baš sam odigrao uvodni Act (4:20h), postaje sve bolje.
Sam taj dio što se desi na kraju prvog Acta me baš jako podsjetio na Altered Carbon (čitao knjigu, gledao seriju-oboje top, knjiga dosta bolja). Gibsonovu trilogiju imam, samo još nisam stigao do toga (nisam čitao, skupljam stripove pa čitam tonu toga, a imam i opaki backlog). Ima tu BR-a, GITS(koji je i sam pun BRštine da se tako izrazim), Johnny Mnemonica, Altered Carbona, Matrixa, Die Hard čak...ma svega, i to mi je najbolji dio.
Već sam napisao da mi je atmosfera 11/10, i to unatoč vizualnim i drugim bugovima. A kad se spominje AI, vidi se po Jacky-u npr koliko je bedast. Neće da uđe u lift jer sam ja ušao prije njega nego me čeka ispred. Onda ja izađem, on uđe i opet me čeka i slično. Podsjeća na pathfinding u prvom C&C-u.
Ja ću to probat zbombat bez side questova, samo main da vidim koliko mi treba. (HLTB veli 20h, nije to baš puno...što mi paše )

Kad popeglaju igru, bit će i sam igra 11/10.

EDIT: Eh sada vidim Nectov post.
Što bi Corp trebao biti neki stealth? A ja s njime rokam ko sa Rambom (nemam živaca za stealth).

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 13.12.2020. u 18:27.
Disco je offline   Reply With Quote