View Single Post
Staro 13.12.2020., 15:23   #3190
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
@Disco koji emulator ti radi probleme sa amd?
Neke od tih stvari sam vrtio na amd i nisam problema nikakvih imao
E hebemu, da me ubiješ se ne sjećam se baš točno. Netko je nešto govorio, možda Dolphin (Imam Wii, pa mi on služi i za GC igre za sada ), znam sigurno da CEMU ima problema, tj puno brže radi na nV/Intel combu. Nisam siguran ni za PCSX2, mislim da i on preferira nV/Intel.

Da ne pišem, evo slike emulatora koje trenutno koristim:

DOSbox sa ubačenim pixelperfect patchom daje fizički manju sliku na monitoru na AMD grafama. Tyrian 2000 npr ne radi fullscreen, Quake 2XP (po meni apsolutno vrhunski grafički mod kojeg se ne bi odrekao) ne radi uopće, sam autor kaže da ne misli niš popravljat, da je do AMD drivera...

Eto tako brzinski iz glave.

@Manuel: Znam da je i kolega Alfredo3 ako dobro pamtim nick imao problema na 5700 sa modovima i starijim igrama, pa ju je vratio i uzeo neku RTX i kaže preporodio se.
Alfredo javi se, ja se ne mogu sjetit više što i kako.
Sjećam se da mu ni Rage 1 nije radio kako treba, a meni je to isto top igra i želim je moći odigrati kad mi dođe gušt.
I zanima me kako rade Q3 engine igre na AMD-u sa novim driverima?
Znam da sam na laptopu (mislim da je serija 6xxxM, a driveri su iz 2013 jer su OEM zaključani-HP), morao mijenjat u profilu Heavy Metal FAKK2 da koristi profil za Q3 i onda je tek radilo kako treba. OK, ovo je bzvz i riješi se brzim guglanjem, pretpostavljam da sam odg sam sebi, vj sve Q3E igre radi sa ovim fix-om.

A što se tiče problema sa driverima, dosta ljudi ih ima, a opet dosta ih i nema niti je imalo...ne znam što reći.

Ugl, trenutno mi više pašu zeleni, želim moć igrat što god mi padne na pamet. Vj postoje i obrnuti primjeri, ali evo ja još nisam naletio.