View Single Post
Staro 13.12.2020., 14:22   #3186
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Ja moram priznat, da mi je dlakavi Stevo ful OK tip i volim njegove zajebancije u videima (tipa onaj koliko je potrebno paste za proc ), ali iskreno, čak mi i on neki put djeluje kao da prima neku lovicu. Kod njega je sve nešto EVGA, ne znam da li mi se čini, ali njih stalno spominje, premda nikada nije rekao da su ga sponzorirali. Možda mi se samo čini... I dalje mi je drugi najdraži HW YT kanal nakon HU.
Ne, on je valjda jedini od svih tih većih kojeg ne dira 5%. eVGA poveznica je tu radi suradnje s K|NGP|Nom, a Jay i ostali su skužili da Steve ima više znanja od njega, pa se šlepa.
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
E pa to je zato jer si je to sve AMD skuhao, očtio je da dosta ljudi ima probleme sa driverima, pa postoje YT videi koji objašnjavaju što sve treba poštelat u driverima kod nove instalacije kako bi grafa radila kako je zamišljeno (undervolt i slično). Ne kužim kog vraga AMD ne pogleda, proba, jednostavno napravi da driveri sami odaberu neki profil postavki ovisno o modelu grafe, uvjeren sam da to nije SF za njih.
Iskreno, ne znam koja je fora s driverima i ko ima kakvih problema, jer neovisno o hardveru - meni sve radi - bilo AMD, Intel ili nVidia.

Opet s druge strane, živimo u vremenima di ljudi kupuju svašta nešto, a na kraju se i ne znaju time koristiti, pa je odmah plač na Internetima, tak da me ne čudi da svi "imaju probleme" s nečim.
The Exiled je offline   Reply With Quote