Citiraj:
Autor listerstorm
I meni je trojka najbolja (verzija sa svim DLC-ima + extended cut), a dvojka najlošija.
U dvojci mi se čini kao da je većina sadržaja otišla na side misije za članove tima, main story mi nekako nije baš najbolje ispao. Jedinica i trojka su mi tu puno bolje.
|
E, točno to. Dvojci većina misija ode na prikupljanje ekipe, a main quest se vidi da je neko "polovrijeme" između velikih bitki. Jednostavno main quest nije toliko epic kao u kecu i trojci.
Citiraj:
Autor Disco
@Maunel: Da, mene je hrpa frendova koji poznaju moj ukus gnjavila da odigram trilogiju jer je vrhunska, ali nikako da se natjeram...puno je to sati.
Ali možda bi i mogao bacit Cp2077 na pauzu dok se ne pokrpa kako treba, a međuvremenu se baciti na ME. 
|
Ma nije to toliko sati. Recimo ja sam tip koji istraži svaki ćošak i pređe svaku misiju, pa na čitavu trilogiju nisam potrošio vremena kao na jedan Skyrim ili Oblivion.
Na svaki nastavak sam potrošio 60-ak sati, al kažem, prevrtio sam svaki ćošak, čime sam probio svaku satnicu "completionist"
klik. A možda mi nabije sate kad ostavim pc da radi, a ne izađem iz igre....
Također ne treba puno vremena trošiti na istraživanje random planeta (to je usvakom nastavku drugačije)