View Single Post
Staro 13.12.2020., 08:59   #3178
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Kakve logike ima ubacitu u zbrij rezultata nativne rezolucije rezultat s upscallingom + ai. Mješanje kruški i jabuki.

Odvojeno je jedino ispravno
Možda zato jer bi ja kao njegov pretplatnik to želio vidjeti. On radi što njegovi pretplatnici žele, zato je npr. stavio anketu koji procesor žele u njegovom testnom stroju. Pa su ljudi 80% ili koliko napisali da žele AMD, pa je stavio amd i onda u više videa objašnjavao da ljudi uzmu u obzir da sa novim nvidia grafama imao BN sa procesorm na nižim rezolucijama. Taj procer je naravno promjenio sa Ryzenom 5 odmah po izlasku, jer je isti sigurno najjači CPU danas pa je i logično imati takav kad testiraš grafe.
Mogao i sada napraviti anketu, želite li imati u ukupnim rezultatima i upaljen DLSS? Vjerojatno bi dobio 90% odgovora da to ljudi ne žele ali zašto ne pitati. Tko zna
Ja bi volio vidjeti koliko kartica može kad se sve upali u odnosu na konkurenciju za otprilike isti novac. Jar kao što rekoh, a ponavljam se, testovi DLSS 2.0 pokazuju odlične rezultate, kako po prikazu tako i po performansama.
Mladenxy je offline   Reply With Quote