View Single Post
Staro 13.12.2020., 01:05   #3163
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Nvidiaj i Kožanti su teški govnari, pa imaš mojih barem dvadesetak postova gdje sam to stalno ponavljao kroz precijenjenu i lošu 2XXX seriju. Cijelu tu RT famu su i pokrenuli jer nemaju bolje ideje, svaka čast na DLSS-u, ne znam tko to može sporiti. Ukrali su i fressync, najzaslužniji su za ovo divljanje cijena. pa ne bih sigurno na kraju kupio da sam imao izbora. Ali nemaš izbora, za tu lovu ako kupuješ novo. Da li ej DLSS standard, pa sigurno da nije ali ga ipak podržava veliki broj AAA igara.
Sve je jasno, kužimo kaj rade, a isto smo gledali na Intel strani od 2017. kad se ispostavilo da AMD nema još jedan šrot na meniju. I evo RDNA 2 ima jako fini skok u odnosu na RDNA, pa čak i te RT performanse nisu loše, jer su u rangu RTX 2000 serije, koja je sad u usporedbi s Amperom - tak jasno - lošija, pa sve skupa djeluje ni vrit ni mimo. Kaj se DLSS-a tiče, bude i to začas došlo na svoje za sve i to je ono kaj nVidiju muči, jer AMD je na obje fronte u relativno malo vremena došel preblizu. Bez RT + DLSS, novi Radeoni nemaju ništa lošije performanse u novim naslovima.
The Exiled je online   Reply With Quote