Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Pa to rade stalno, nije to nista novo niti "put za dalje". Obrade svaki veći naslov + optimimizaciju za istu.
Ovaj cyberpunk sadržaj je ranije snimljen, ne životare oni od videa do videa nego imaju koji unaprijed, nije njih nvidia na to natjerala
Također HUB nije (još) nijedan video snimio o "drami" tako da nisu ni profitirali od toga. Vjerojatno će pričati o tome u sljedećem Q&A videu koji inače rade
|
Štima, zbilja rade ali po meni ne prezentiraju sve kako treba. Da sam na njihovom mjestu, a nisam, u prosjek 18 igara ubacio bi rezultate sa upaljenim DLSS-om ako to već kartica podržava i ako donosi benefit krajnjem kupcu.
Ako su to ubacili posipam se pepelom. Ne mislim na dotatne testove nakon što prikažu prosjeke po rezolucijama. Znači upališ DLSS bez RT-a kao dodatni boost FPS-a a DLSS 2.0 su sami pohvalili da vizalno ne degardira nego je benefit. Također bio je nedavno video gdjeje Stevo naglasio, ne da mi se sad tražiti, kako smatra da RT i DLSS podržava pre malo naslova da bi to trebao biti neki bitniji faktor za količinu prikazanih naslova.