View Single Post
Staro 12.12.2020., 23:13   #935
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Šta je ovo niko ne smije da komentariše kvalifikacije i utrku.
Ma nema ko da zabranjuje

Citiraj:
Kad neće niko evo mog viđenja. Staza relativno uska, teška za preticanje.
Pa nije baš uska a što se pretjecanja tiče, DRS zone su fest dugačke pa to sa njima ne bi trebao biti problem.

Citiraj:
Ako vjerujemo statistici najveće šanse ima onaj koji krene prvi.
Vidjeti ćemo race pace. Max možda i pobjedi, ali Bottara bude tu negdje 2.3.4. tako da Maxu ta pobjeda neće značiti puno u smislu poretka.
Citiraj:
Tako nagrubo ako ne bude incidenata bi moglo završiti ovako (prvih 10).

1. Ferstapen
2. Hamilton
3. Botas
4. Noris ili Sajnc
5. Sajnc ili Noris
6. Lekler
7. Albon
8. Perez
9. Strol
10.Kjat-Gasli
Potpisujem ako bude vako

Citiraj:
Velike su šanse da Meklaren bude treći (Drug ima da časti).
Dogovoreno. Častim te ako McLaren bude 3. u WDC-u

Citiraj:
Ovo bi bilo rutinski za Hamiltona, kad vidim njegov rezultat od prošle godine, ali je vjerovatno još pod uticajem bolesti. Kakva su vaša mišljenja.
Moguće. Iako, pole mu je pobjegao zbog greške u zadnjem sektoru. I dalje mislim da je on najbrži na stazi. No vidjeti ćemo sutra.

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Fantastično mi je kako Honda, sad kad konačno imaju motor koji je jako dobar po snazi, a i po pouzdanosti nije loš, odluči otići iz sporta točno kad su na pragu toga da pariraju Mercedesu kroz sezonu ili dvije još. Osjećaj za tajming im je stvarni nepogrešiv.
Druže, statistički gledano zadnjih par utrka, Renault je jači motor od Honde. Honda je bolja jedino od Ferrarija, ali superiorna šasija i još superiorniji Max Verstappen čine razliku.

Politiku na stranu, Red Bull bi sa ovim Renault motorom bio još bliže Mečki. Govorim o ovom sada. Vidjeti ćemo kakav motor će baciti van 2021. Samo Adrian Newey nema vremena čekati početak iduće sezone da vidi što će biti. Njemu već sad treba "maketa" motora za 2022 bolid.
Brko je offline