View Single Post
Staro 12.12.2020., 13:35   #20
window09
Registered User

Datum registracije: Nov 2016
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova

dobro dok ti "dečki u crnom" ne pokucaju na vrata i zapljene te uređaje s kojima cijediš promet po 500GB dnevno

sad ja pitam - zašto ne koristiš žicu umjesto mobilne mreže?

ima san i ja pokućni gdje su brzine bile 50/50 pa kad se gore nakači 50+ ljudi ode sve down the drain na 1-2 mb/s... nikad više mobilni net kod mene pa da je i 10G

P.S Gospon Buljo, a zašto ispada kao da mislite da ja opterecujem drugima nešto? Pa zar nitko nema pravo skinuti 500gb u jednom mjesecu? Mislim, pa ako imamo doma 4k tv i mnogi nude stream utakmica, filmovi su na netflix u 4k i tu je i hbo koji skida puno pri gledanju, a imamo mnogi i konzole koje imaju igre po 100-200gb. Što ako bi ja sad išao skidati novi call of duty, pa to je 300gb, zar ja to ne smijem? Ne vidim zašto bi to bilo opterecivanje veze, pa nije da samo 1 osoba može spustiti brzinu svima u susjedstvu.

Imam malo više od 550 gb u zadnjih 30 dana

Evo ako želiš znati, skinuo sam 4K LOTR film koji ima 240 gb (3 nastavka) jer sam fan. Inače sam vlasnik original dvd i bluray paketa LOTR i planiram kupiti i 4k kolekciju, ali kada bude dostupna s hr titlovima i da priznajem skinuo sam ih da vidim, a kupit ću naknadno.

Osim tih 250gb, koristio sam promet da bi skinuo besplatnu igru na ps plus za malog, a igra je imala cca 70gb i normalno tu je maxtv koji mi ide preko interneta jer sam ga dobio besplatno uz tarifu na mobitelu, a max tv troši.

Zadnje, skidao sam original Cyberpunk igru za pc i nakon 15gb se ovo dogodilo.

Zašto sam ja sad kriminalac? Pa što da skinem ovih 20 igara na ps kolekciji na ps5, pa skinuo bi oko 1tb, a kako da to napravim? Da skidam po 300 kbps (3Mbps) ?

Nemam žicu jer je max brzina 20 Mbps što je 2 mbps skidanje i trebam 1h za 7-8gb, što nije prihvatljivo.

Tele2 je bio ok, ali me ujebao s 200gb.

Zadnja opcija je bila uzeti A1 ili mobilni t-com
A1 sam testirao i vratio jer je brzina 30tak Mbpsa, a morao bi uzeti 2god na 179 kn dok mobilni ionako već imam pa sam samo promjenio tarifu i produžio ugovor.
window09 je offline